Med anledning av ett årslångt arbete med min Kulturdokumentär "Remember Swingtime" i ord, bild och ton, vill jag informera om mina verk, som omfattar elva av jazzens stora ikoner. De elva är: Louis Armstrong, Duke Ellington, Alice Babs, Svend Asmussen, Nat King Cole, Sarah Vaughan, Putte Wickman, Charlie Norman, Ella Fitzgerald, Benny Goodman och Glenn Miller. Jag har porträtterat de elva i tre olika tekniker: kol, akvarell och akryl. Akrylbilderna är orkesterbilder. Singelbilderna föreställer ikonen endera i ungdomen eller i mer mogen ålder. Orkesterbilderna är tidsmässigt hämtade från artistens största dagar.
Det är alltså totalt 33 bilder och elva texttavlor. Eftersom det är en vandringsutställning så är ingen av bilderna till salu. Däremot så finns det ramade reproduktioner med den grafiska metoden Giclée Fine Art av de elva orkesterbilderna till salu. För att uppnå den rätta stämningen till min utställning har jag producerat en cd men historiktal och två låtar av var och en, in alles 22 låtar.

Det går även, om önskemål finns, att utöka ovanstående utställning med 50-70 bilder av min övriga produktion. Denna produktion är naturligtvis till försäljning.

Klicka på bilderna nedan för att se dem i en större version. Aktivera Java för att se bildspelet.
Klicka här för att läsa texterna på texttavlorna.