Konstskolan

har sedan starten i början av år 2000 slutfört ett stort antal grundkurser och påbyggnadskurser i akvarell, olja och akrylmåleri. Skolan har haft ett intressant och stort elevunderlag och lärare har bildkonstnär Per-Erik Hedell varit.

I varje grundkurs lägs stor vikt vid materialkännedom, vad gäller egenskaper som äkthet, hållbarhet, kvalitet, hälsorisker och ekonomi. Kurserna är pedagogiskt upplagda så att eleven på ett logist sätt får en enkel vägledning fram till målet att skapa en bild.

En av kursdeltagarna uppskattad service är att det i kurslokalen finns möjligheter till att under sakkunnig hjälp kunna komplettera det material som du inte har själv och som du behöver för att slutföra kursen. Det skall poängteras att visst material ingår i kursen. Skolan lånar ut ritbräda, vattenkärl och andra tillbehör som är nödvändiga för att kunna genomföra kursarbetet.

Efter avslutad kurs erhålles ett deltagarbevis. Flera av våra elever har redan haft egna utställningar och deltagit i samlingsutställningar.

Välkommen till Konstskolan!

Infoblad om veckoslutskurserna, sid 1 - klicka här

Infoblad om veckoslutskurserna, sid 2 -klicka här

Anmälan till veckoslutskurs - klicka här

   
  madame